Betalingsanmerkninger

Det er viktig at du betaler alle regninger du får fra banken og fra andre steder. Tenk at du selv ønsker å være med på noe som er gøy men koster for mye penger. Ting som koster penger gjør at du må betale for det. Betaler du ikke vil du få en purring eller en anmerking. En anmerkning er en ting som kommer på din kredittvurdering som en liten notis. Denne notisen er en ufin ting som sier at du som person ikke alltid betaler regningene dine. Det skremmer banken som vil ha folk til å betale før tiden, eller i hvert fall innen tiden.

Inkasso

Når du ikke betaler regningene dine kan det fort gå til betalingsanmerkning, som nevnt over. Når du har fått en anmerkning kan det fort gå enda lengre og da vil det neste steget være inkasso. Har du noe til inkasso vil det være veldig vanskelig å få til en refinansiering. Det koster ikke noe å få til en refinansiering, men folk blir veldig redde når de ser inkasso og vil lukke lommeboken raskt.

Alder

Alder er en av de aller viktigste tingene på søknaden i tillegg til alt det andre. Det vil si at du må kjøpe noe når du har rett alder. Er du for ung vil ingen selge deg penger. Er du for gammel kan det også være et problem. Du må rett og slett ha rett alder. Hva som er rett alder kommer an på banken du snakker med, men ofte ca. 23 år eller eldre.